LOSK QMS

De aanleiding voor de ontwikkeling van LOSK-QMS zit in 3 facetten die in onze visie met de traditionele methode van meten niet voldoende aan de orde komen.

 1. De feitelijk kwaliteit meten is in onze visie niet mogelijk op basis van visuele waarnemingen.
  De feitelijke kwaliteit wordt bepaald door de werkwijze ( processen ) en die resulteren in een hygiënisch en visueel eindresultaat. Iedereen in de branche weet dat de visuele kwaliteit bedrieglijk kan zijn, bijvoorbeeld door verkeerd doekgebruik. Als men met 1 zijde van een doek het geheel toilet afneemt ziet het er schoon uit maar dat is het zeker niet!
 2. Een meting moet concreet bijdragen aan de weg naar optimalisatie van kwaliteit.
  Bij de conventionele meetmethode worden alleen constateringen gedaan. De processen die de oorzaak van die constateringen zijn blijven buiten beeld. Daar kun je dus niets mee in de aansturing. Met LOSK-QMS worden de processen en het eindresultaat bekeken. Op basis van die gegevens kan de operationeel verantwoordelijke direct actie ondernemen ter verbetering van de processen en dus de kwaliteit. Een positief instrument.
  Op deze manier wordt kwaliteit meten wel een onderdeel van het regelproces waarbij check en act dus wel gefundeerd aan de orde komen. Dan wordt meten ineens een positief instrument.
 3. De wetenschap of er maatschappelijk verantwoord ondernomen wordt is voor de opdrachtgever gelukkig steeds belangrijker.
  Met de meting middels LOSK-QMS weet je als organisatie ook of er verantwoord en veilig met mens materiaal en milieu omgegaan wordt.
  Ook die processen maken deel uit van de proces-evaluatie.

Werkwijze

De meting met LOSK-QMS bestaat uit 2 onderdelen

Voor aanvang- en tijdens de uitvoering van de werkzaamheden worden zo’n 30 processen bekeken. Al deze processen bepalen de werkelijk geleverde kwaliteit, de veiligheid, de ergonomie en de wijze waarop we met chemie en het milieu omgaan. Kortom, alle technische- en MVO processen.

Nu is het zo dat wanneer alle processen goed verlopen het eindresultaat goed moet zijn. Toch vinden wij het van belang dat u uw opdrachtgevers ook een goed beeld kunt schetsen van de waarneembare kwaliteit en de ontwikkeling in de loop der tijd.

Hier wordt middels een automatisch gegenereerde gedegen steekproef een representatief deel van de schoongemaakte ruimtes op waarneembare kwaliteit beoordeeld.
Omdat ook de processen bekeken worden zullen nu wel zelfs de latente problemen vroegtijdig opgelost worden voordat ze visueel waarneembaar worden.

Vervolgens kunt u opmerkingen en foto’s toevoegen t.b.v. de rapportage.

Uiteindelijk maakt u simpelweg met 1 klik van de muis de rapportage aan t.b.v uw operationeleapparaat en/of de klant.

Abonnementsvormen

Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar voor alle soorten organisaties, van klein tot groot

Pay-as-you-go

GRATIS

 
Per gebruiker per maand GRATIS
Per meting 19,95
Per DKS 2,55
API toegang
Analyse
Abonnement 1

25,00

per maand
Per gebruiker per maand GRATIS
Per meting 6,95
Per DKS 1,65
API toegang
Analyse
Abonnement 2

50,00

per maand
Per gebruiker per maand GRATIS
Per meting 2,95
Per DKS 1,05
API toegang
Analyse
Abonnement 3

85,00

per maand
Per gebruiker per maand GRATIS
Per meting 1,10
Per DKS 0,55
API toegang
Analyse